Den vanligaste orsaken till att en kortbetalning inte går igenom, är att det är temporära störningar i kommunikationen till banken.

Det snabbaste och enklaste alternativet är att du väljer ett annat betalningsalternativ, antingen Klarna faktura eller Swish. Dessa alternativ hittar du inne på betalningsidan.

Inne på betalningssidan skall du klicka på "Vidare till betalning på säker server", och under texten "Other payment Methods" finns det en stor ruta med texten Klarna och Swish. Klicka på det alternativ du önskar och fyll i din betalningsinformation.

Vid alternativet Klarna faktura får en faktura skickad till dig via e-post direkt efter din beställning. Fakturan ger dig 14 dagar på dig att betala och det tillkommer inga avgifter. Observera att du måste utfylla samtliga förnamn, mellannamn och efternamn precis som det står registrerat i Folkbokföringen, för att Klarna ska godkänna att du handlar mot faktura. Du måste även använda dig av din folkbokföringsadress.

Det måste vara samma kontaktinformation på den personen som lägger beställningen, som ansöker om Klarna faktura.