När du tittar i varukorgen kan du ändra innehållet på följande sätt:

1. Du kan ändra antalet av en vara du lagt i korgen genom att skriva det nya antalet i fältet eller trycka på upp och ner pilarna och trycka på: Uppdatera varukorg.
2. Du kan ta bort varor från korgen genom att trycka på "ta bort" knappen bredvid antal av varan och sedan trycka på Uppdatera varukorg.
3. Slutligen kan du börja genomföra din beställning genom att trycka på Gå till kassan. När din order har gått igenom töms korgen automatiskt.