Du kan få pengarna tillbaka eller byta den till andra varor i upp till 14 dagar efter att du har mottagit varan.

Du ska själv betala frakten för varor som returneras. I det mail du mottager/mottog då varan skickades finns en länk till en bytesedel. Fyll i bytesedeln med information om kontonummer etc., så kommer beloppet betalas tillbaka inom 2-3 dagar från att vi mottager varan i retur.

Varan ska skickas i retur till:

Skidresor.com

Damvej 114

DK - 8471 Sabro

Var uppmärksam på att ska du byta en vara har du möjlighet för att beställa nya varor som kan skickas tillsammans med de varor du vill byta.

Du ska själv betala frakten för varor som returneras. Köp ev. en returetikett här.