Skidresor.com har prisgaranti på sina varor. Det betyder att du alltid betalar det bästa priset hos oss.

Om du finner en identisk vara hos en annan återförsäljare, så matchar vi det priset hos oss och betalar tillbaka differensen till dig.
Har du redan genomfört ditt köp hos oss, så kan du upp till 14 dagar efter ditt köp kontakta oss, så hjälper vi dig.
Finns det lägre i priset inte online, så skicka oss dokumentation på mejl till shop@skidresor.com

Så här gör du för att använda prisgarantin:

1. Välj den vara du önskar köpa i vår webshop och genomför din beställning.

2.  I kommentarsfältet vid utcheckningen, så kopierar du in den URL länk som dokumenterar det billigare priset (se villkor nedan).

3. Vi kontrollerar länken du sänt oss och justerar i din order så att du får det nya lägre priset innan dina pengar dras från ditt konto.

Du kan även ringa oss på 040 606 08 03 eller skicka ett mejl till shop@skidresor.com, så kan vi rätta till varans pris innan du handlar.

Villkor:

• De priser som jämförs skall vara varans totala pris, inkl. leverans
  • Varan ska vara på lager/kunna levereras, där du har hittat den billigare
  • Prisgarantin gäller inte outlet-erbjudanden, tids- och mängd begränsade erbjudanden samt öppningserbjudanden
  • Utrustningen/plagget ska vara från en svensk återförsäljare (omfattad av svensk reklamationsrätt, tull och moms)
  • Dokumentationen ska tydligt visa var varan kan köpas, priset och giltighetsperioden
  • Prisgarantin gäller inte om varan är beställd speciellt till dig och inte ingår i vår standardkollektion
  •  Prisgarantin gäller 14 dagar efter ditt köp.