Har du köpt en vara hos oss som du upplever defekt inom reklamations perioden, ber vi dig snabbast möjligt att kontakta vår kundservice innan du skickar varan i retur.

Vi försöker att reda ut de flesta frågetecknen runt reklamationen i mesta möjliga mån innan ni skickar in varan till oss. Därför önskar vi att du hjälper oss med följande saker:

- Skicka oss bilder/video på felet, tillsammans med en beskrivning av hur du upptäckte felet. Kom ihåg att bifoga ditt ordernummer, samt vilken vara du vill reklamara på din order.

Om vår reklamtionsavdelning beslutar att detta är en reklmation vi tar in, så skickar vi dig en gratis returetikett så att du fraktfritt kan returnera varan till oss. Dock vill vi påminna dig om att du bär ansvaret för varan från det att du mottagit den till det att vi fått den i retur.

Enligt köplagen är det reklmationsrätt i 24 månader på samtliga varor. Det betyder att du som kund kan klaga på fel eventuella fel eller om något saknas till din vara, ända fram till leveransen. En förutsättning för detta är dock att felet inte uppstått via felaktig användning av en produkt eller något annnat som kan vålla skada på produkten.  
Enligt reklamationsrätten kan du få din vara utbytt, reparerad, pengarna tillbaka eller avdrag på priset. Lösningen avgörs från situation till situation, samt av Skidresor.com värdering av reklamationen. Allt detta är avgörande för om det är en berättigad reklamation.