Får du upp ett felmeddelande när du ska skriva in din adress, så kontrollera att följande saker är korrekta i dina uppgifter:

• Att din adress är korrekt ifylld.
  • Telefonnumret får inte innehålla några tecken, enbart siffror.
  • Kontrollera att postnummer och gatuadress stämmer.
  • Klicka i bocken längst ner, där det står; Jag är införstådd med leveransvillkoren.
  • Prova att genomföra din order i en annan browser. Har du Safari idag, så prova med t.ex. Chrome
  • Du kan även prova att genomföra köpet på din mobiltelefon istället.
  • Har du en annan dator att tillgå, så prova på denna.
  • Kontrollera att du valt rätt betalkort, vi kan enbart ta emot Mastercard och Visa.
  • Prova att skriva in dina uppgifter utan ÅÄÖ, det kan ibland hjälpa.