Det snabbaste och enklaste alternativet är att du väljer ett annat betalnings alternativ, antingen Klarna faktura eller Swish. Dessa alternativ hittar du inne på betalsidan.

Inne på betalsidan skall du trycka på Vidare till betalning på säker server, under texten Other payment Methods, finns en stor knapp med texten Klarna och Swish. Tryck på det alterantiv du önskar och fyll i din information.

Vid alternativet Klarna faktura, får en faktura sänt til dig via e-post, direkt efter din beställning. Denna faktura ger dig 14 dagar på dig att betala och det tillkommer inga avgifter. Fyll i samtliga mellannamn i ditt förnamn, när du skriver in din information. Du skall också komma ihåg att det måste vara samma kontaktinformation på den personen som lägger beställningen, som ansöker om Klarna fakturan.