Det är enkelt och lätt att byta till andra varor. 


Läs hur du ska gå till väga nedanför:


1. Lägg in en ny order på de varor du önskar beställa istället för den du skickar till oss i retur. 


Tillsammans med de nya varorna du önskar, ska du också beställa en returetikett. Den hittar du genom att söka på order Retur i sökfältet i toppen på vår hemsida. Eller hitta den här: https://www.skidresor.com/skidshop/diverse/returetikett-skidresor/


Genom att beställa en returetikett i samband med ditt nya köp, så skriver vi ut etiketten åt dig och bifogar den i din leverans med de nya varorna. Så att du själv slipper att skriva ut etiketten och bara behöver besöka postombudet en gång. 


När du checkar ut i kassan, väljer du Bytesrätt. På detta viset skickar vi din nya leverans fraktfritt till dig. 


Genom att byta på detta sättet, där du själv lägger in och betalar för en ny order, så får du dina varor snabbare och de blir reserverade till dig, så snart du genomfört din order. På detta viset är vi säkra på att det du önskar byta till inte blir utsålt, samtidigt har du möjlighet för att få varan levererad inom 1-3 dagar. 


2. När det nya paketet kommer hem till dig, så använd returetiketten som vi har skrivit ut åt dig och lagt i din leverans. Etiketten klistrar du på paketet med de saker du vill skicka i retur och lämnar sedan in ditt paket till ditt postnordombud. 

OBS. Kom ihåg att be om en kvittens när du lämnar in ditt paket, ifall olyckan skulle vara framme och ditt paket kommer bort hos Postnord. Utan en kvittens kommer postnord inte att varken ersätta eller efterlysa ditt försvunna paket.


Pengarna för din retur förs automatiskt tillbaka till det kreditkort som ordern är betald med (detta görs efter säkerhetsmässiga orsaker, så att ingen svindel kan ske). Inom 2 vardagar från det att vi mottagit din retur till oss. Om de nya varorna du beställt inte skulle passa eller är som du önskade, så kan du enkelt skicka tillbaka allt i ett paket med hjälp av en returetikett. 


Kom ihåg att bifoga ditt returdokument eller ditt ordernummer i paketet, så att vi vet vem returen kommer ifrån. 


Bytesdokumentet fick du via mail av oss, hittar du det inte så skriv enbart ner ditt ordernummer och bifoga i paketet. Har du fått varan i present, så fråga den du fått presentan av, så hjälper de dig med korrekt information. 


Vi försöker alltid att göra så snabba returer och byten som möjligt åt dig. 


______________________


Vill du skicka in varan till oss utan att använda dig av vår returetikett, så är du välkommen till detta. Vi vill påminna om att kostnaden kan bli högre. Skicka alltid med paket och begär en kvittens med tracking nummer, så att paketet är spårbart om olyckan skulle vara framme. Om varan skickas om brevpost och försvinner, så kan varken vi eller Postnord spåra brevet och det är heller inte försäkrat, vilket den är om du använder dig av vår returetikett. Kom ihåg att alltid begära att få en kvittens oavsett om du skickar returen med oss själv.

Skicka då paketet till vår huvudlager som ligger i Danmark: 


Skisport.dk

Damvej 114

8471 Sabro

Danmark